Categorieën
RES~PE(c)T vzw

De Vzw RES~PE©T is een feit !

Het was reeds lang heel duidelijk dat de minderheidsaandeelhouders van de Nationale Bank van België hun jarenlange strijd tegen een almachtige meerderheidsaandeelhouder, die zelf het volledige bestuur van de vennootschap mag aanstellen en daar waar nodig bovendien zijn wetgevende macht kan misbruiken, op individuele basis heel moeilijk kunnen winnen. Ondanks de onverdroten inzet van sommigen.

Het is zonder enige twijfel de moeite waard om te blijven vechten opdat de continue verdere onteigening van het eigen vermogen van de vennootschap zou stoppen. Om te beletten dat de verdere afbraak van onze evidente rechten als eigenaars van deze vennootschap zich doorzet (en om deze rechten te herstellen), voor het verkrijgen van de eerlijke vergoeding voor onze investering (en de hieraan verbonden risico’s), voor het realiseren van de juiste en eerlijke waarde wanneer wij onze belegging van de hand wensen te doen.

De particuliere minderheidsaandeelhouders van de NBB zijn ook kleine beleggers, hebben ook recht op de bescherming waar de diverse wetgevers beweren zoveel belang aan te geven! Wij gaan dit voortaan op verenigde wijze afdwingen. Het is hoog tijd dat de Belgische Staat de daad bij het woord voegt, en als meerderheidsaandeelhouder de onbetwistbare voorbeeldfunctie vervult die zij heeft bij wat ongetwijfeld de belangrijkste vennootschap van ons land is.

Gedaan met stilzwijgend dit schandaaldossier verder te laten rotten, en ondertussen in het nadeel van de eigen burgers in de kas van de centrale bank te blijven graaien. Gedaan met loze beloftes omtrent het belang van de bescherming van weerloze kleine beleggers, maar er ondertussen alles aan te doen om ze zelf te bestelen.

Wij verenigen ons NU, maken ons SAMEN sterk, wij willen absoluut een volgende Nyrstar of ARCO-ramp voor de kleine belegger vermijden !!

Wij aanvaarden zelf geen enkel excuus vanwege onze verkozen vertegenwoordigers van het volk, laat ons zelf geen excuses zoeken om ons niet te gaan verenigen in deze waardevolle strijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s