CONTACT


JAAK_1714

fraud

 

 

 

 

 

 

Als u wil aansluiten tot onze groep aandeelhouders om uw rechten op een meer efficiënte manier te verdedigen, of u wil mij uw informatie op een gegarandeerd vertrouwelijke manier overmaken of van mij bekomen, mag u mij via het mailadres jaakvandergucht@skynet.be contacteren. Ik beantwoord uw vragen zo spoedig mogelijk.

Via deze link kan u het aansluitingsformulier downloaden en uitprinten.  Als u het mij ingevuld en getekend terugstuurt (via mail of post) bezorg ik u de aansluitingsreferte. U dient deze te vermelden bij de betaling van uw bijdrage in de vaste kosten (bepaald door het aantal aandelen waarvoor u zich aansluit). Bij ontvangst van de betaling is uw aansluiting automatisch aanvaard.

Twijfel er niet aan u aan te sluiten.

Het betreft een éénmalige en duidelijk afgebakende investering om het herstel van uw rechten te bekomen!!

In de meeste gevallen bedraagt dit bedrag slechts een (klein) deel van het jaarlijks dividend welke u weldra opnieuw mag ontvangen?
Deze bijdragen moeten ons in staat stellen onze zaak tot op het einde te kunnen doorzetten. Een eventueel positief saldo zal op het einde van de zaak, wat het resultaat ook moge zijn, naar verhouding van de inbreng en de aangesloten aandelen aan de aangesloten aandeelhouders worden terug gestort. Dat is een persoonlijk engagement van mijnentwege.

Uw inzet zal zeker nodig zijn, alleen lukt dit echt niet!


 

Ik hoop dat ook fonds- en vermogensbeheerders hier hun veranwoordelijkheid t.o.v. hun klanten eindelijk zullen opnemen. Spreek hen van het bestaan van deze actie, informeer hen.

Het volstaat niet aandelen in de portefeuilles te plaatsen, en die aandelen vervolgens aan shorters uit te lenen om “enige waarde” voor de portefeuille te creëren. Uw toegvoegde waarde welke u beweert te kunnen leveren moet echt elders worden gezocht!

 

5voor12

%d bloggers liken dit: