Welkom aan de talrijke nieuwe bezoekers.

Na het initiatief van enkele “groene petten” is het heel duidelijk dat er opmerkelijk veel nieuwe bezoekers op de webpagina komen, bezoekers die zich ook duchtig gaan informeren zijn. Van harte welkom dus aan allen.

Deze webpagina moet enerzijds een bron van informatie zijn voor alle aandeelhouders NBB, een poging om klaar te zien in wat de juiste toestand is in deze dossiers en waar hun (zwaar geschonden) eigendomsrechten in de feiten liggen.
Anderzijds kan éénieder via deze weg (de resultaten van) alle verdere acties volgen welke verder worden ondernomen. Deze zullen worden gepubliceerd op het moment dat deze inderdaad vatbaar zijn voor publicatie.

En daarnaast blijft dan ook nog de mogelijkheid om actief deel te nemen aan deze “blog”, welke een forum tot actieve discussie kan worden waardoor de interesse in ons aandeel opnieuw wat kan worden opgekrikt. Dus misschien het gat wat opvullen welke het wegvallen van het Cashforum heeft geslagen?
Hiertoe dient eerst te worden gereageerd op een eerder bericht (dit hier bijvoorbeeld), waarna er eerst éénmalig dient geregistreerd te worden (naam en mailadres opgeven). Omdat de webpagina nieuw is en deze blogfunctie nog niet actief was is het mogelijk dat er zich enig bijsturen opdringt. Signaleer gerust alle problemen via het mailadres.

Veel moed aan allen die deze waardevolle strijd nog niet hebben opgegeven. Het gaat hier echt om meer dan een goeie investering te willen realiseren. Toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: