Een eerste bericht op de nieuwe webpagina

Deze webpagina is er gekomen naar aanleiding van het starten van een gerechtelijke procedure, welke nu zijn vervolg krijgt voor het Hof van Beroep te Brussel.

Het zou voor een vennootschap, weze het een beursgenoteerde centrale bank, de evidentie zelf moeten zijn haar (particuliere) aandeelhouders een transparant en waarheidsgetrouw beeld te geven van haar (eigen) vermogen enerzijds, en hoe de exacte uiteindelijke eigendomsrechten van die aandeelhouders daarbij liggen anderzijds.

De weg naar de Rechtbank zou hiertoe nooit opgedrongen mogen worden, het Bestuur van de Nationale Bank van België nv heeft echter andere keuzes gemaakt. Wij wachten dus op een pleitdatum, en een vonnis.

In afwachting werd deze webpagina verder uitgebouwd, teneinde de informatie te brengen welke de NBB absoluut zelf zou moeten brengen. Haar aandeelhouders en andere stakeholders zouden hier veel meer aan hebben dan aan de enkele onsamenhangende  “FAQ’s” welke zij nu op haar webpagina brengt.

Geef deze pagina zelf veel toegevoegde waarde door uw reacties en talrijke posts te willen plaatsen, uw eventuele vragen ook.
Elke  aandeelhouder of andere geïnteresseerde kan zich op die manier een correct beeld vormen van de problematiek. En een juist oordeel. Men weet nooit waar dit uiteindelijk toe kan leiden.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: